Over ons

Op 3 maart 2011 hebben wij onze grill- en maaltijdenwinkel De Keulse Pot in Dieren geopend. De Keulse Pot is een geheel nieuwe, eigentijdse eet-ideeënwinkel, geleid door Diny van Keulen. Zij heeft jarenlange ervaring als keurslager/ondernemer. Vooral op het culinaire gebied van maaltijden, grillproducten en alles wat hiermee samenhangt, proberen wij het onze klanten erg naar de zin te maken door hen op allerlei wijzen te adviseren en informeren.
Wat mag u van maaltijdspecialist De Keulse Pot verwachten? De winkel is smaakvol, modern en warm ingericht en voldoet volledig aan de laatste kwaliteitseisen. Kortom, een winkel om van te genieten, zowel voor nu als in de toekomst.
Daarnaast treft u in onze winkel een zelfbedieningsmeubel aan met huisgemaakte artikelen, zoals salades, sauzen, wraps, verschillende ovenbroodjes en uiteraard maaltijden. Ook staat er een vriesmeubel met huisgemaakte soepen en aanverwante artikelen.

Zo treft u ook een open keuken in de winkel aan waar wij dagelijks onze verse maaltijden, soepen en ovenschotels voor u bereiden. Verder kunnen wij u onze maaltijden zuurstofarm verpakt aanleveren, waardoor deze acht dagen houdbaar zijn in de koelkast. Hierdoor zouden wij voor u desgewenst de formule van ‘Tafeltje Dekje’ in kunnen vullen met (h)eerlijke, verse maaltijden.Ook verzorgen wij heerlijke buffetten, warm aangeleverd op locatie.Verder is De Keulse Pot bij uitstek ook uw adres voor hapjes- en saladeschotels of voor een complete barbequeparty.Ook verzorgen wij maaltijden en broodjes voor onder andere overwerk bij bedrijven.
U heeft een keuze uit een compleet assortiment maaltijden, salades, soepen, rauwkosten, streekproducten, grillproducten, kip, heerlijke broodjes en vele andere specialiteiten.
Kom en overtuig uzelf van onze heerlijke producten. Wij adviseren u graag.

U kunt iedere maaltijd zelf samenstellen. Hiervoor kunt u kiezen uit ons ruime assortiment. Tevens kunt u de maaltijden bij u thuis bezorgd krijgen. Voor bestellingen tot €20,- rekenen wij €2,50 bezorgkosten en boven de €20,- bezorgen wij uw bestelling gratis in Dieren en directe omgeving. In overleg bezorgen wij ook elders bij u thuis.
Ons verzorgingsgebied bestrijkt de Gemeente Rheden en verder Doesburg/Angerlo/Didam/Zevenaar/Duiven/Wehl tot aan Doetinchem toe! Uiteraard bezorgen wij ook in dit gehele gebied!Laat u hierover informeren door ons!